ناگت تن ماهی

موارد مورد نیاز 

پیاز کوچک ۱ عدد پنیر پیتزا رنده شده ۱۵۰ گرم سیر ۲ حبه نمك و فلفل به مقدار لازم آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن به میزان لازم تخم مرغ ۲ عدد خمیر پیراشکی

دستور پخت 

سیر و پیاز را رنده کنید و در ادامه تن ماهی سیر پیاز و پنیر پیتزا را با هم خوب مخلوط کنید و حسابی با دست چنگ بزنید، در این مرحله میتوانید سس تند سس کنجد و یا سس خردل هم به مواد اضافه کنید تا ناگتها طعم بهتری بگیرند ،حال مواد را به مدت یک ربع تا نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود، در ادامه پود سوخاری تخم مرغ هم زده شده و آرد سفید را در سه ظرف جدا گانه آماده کنید، مواد را از یخچال خارج کرده و آن را داخل خمیر پیراشکی گذاشته و لوله کنید و در نهایت ، آن را به آرد سفید ، تخم مرغ و در آخر به آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید.